Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Equals in tech circle: Zelfstandig ondernemen, zo doe je dat in Tech

13 December 2022 @ 18:30 - 20:30

Zelfstandig ondernemen

De belangrijke gebeurtenissen in ons leven markeren we doorgaans met een feestje of plechtigheid: een diploma-uitreiking, een bruiloft of een babyshower.

Maar begin je een eigen bedrijf, dan zul je zelf de slingers moeten ophangen, en is het maar de vraag of er iemand op je feestje komt. De meeste mensen horen na het aankondigen van hun aanstaande ondernemerschap vooral: ‘Zou je dat wel doen?’ in plaats van

‘Wat gaaf dat je dat doet!’ Hoe je een baas wordt? Dat moet je zelf uitzoeken.

Schrijver en spreker Marthe Walter onderzocht de do’s en don’ts van zelfstandig ondernemerschap. Ze schreef erover in ‘wat een baas’, een eerlijk boek over zelfstandig ondernemerschap en in deze lezing leert ze jou haar belangrijkste inzichten.

In 45 minuten vliegt ze in vogelvlucht door de drie delen uit haar boek:

1. Regel je randvoorwaarden

2. Word jouw eigen beste baas

3. Bouw de baan én het bedrijf van je dromen

Deelnemers gaan naar huis met tips en tricks die ze diezelfde dag nog kunnen gebruiken om zichzelf én hun onderneming gezond én gelukkig te maken en te houden.

Spreker: Marthe Walter

Marthe Walter is schrijver en spreker. Ze is een echte multi-passionate die trainingen geeft, boeken schrijft, schrijvers en ondernemers coacht én mensen leert salsadansen. Marthe gelooft dat inspiratie de beste motivatie is en deelt daarom verhalen over de lessen die ze in haar leven leert. In 2020 kwam haar eerste boek ‘DNA van ontwikkeling’, de reisgids van organisatieontwikkeling uit. En begin 2022 haar tweede boek ‘Wat een baas’, een eerlijk boek over zelfstandig ondernemerschap. Marthe heeft een Bachelor in Human Resource Management en wordt blij van opdrachten waar ze haar HR-hart en haar creativiteit kan combineren.

Host: Chantal Schinkels

Chantal is adviseur, spreker en geeft masterclasses over sociale tech & e-commerce. Daarnaast schreef ze het boek De IT girl, over het gebrek aan vrouwen in de Nederlandse tech industrie⁠.

This program is part of the community circle ‘Equals in Tech’. In this circle we unite women who study or work in a tech environment because we want to help in the growth and development of their careers. The program starts with a couple of open events and will be part of the member programming of the Equals Clubhouse membership.

The best part is that it’s completely free, just make sure to sign up here

Details

Date:
13 December 2022
Time:
18:30 - 20:30
Event Category:
Event Tags:
Website:
https://www.eventbrite.nl/e/tickets-zelfstandig-ondernemen-zo-doe-je-dat-in-tech-464133946127?aff=ebdsoporgprofile

Organizer

Equals

Venue

Equals
Raamgracht 6
Amsterdam, 1011KK Nederland
+ Google Map