Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rouze Book Launch: Turned On

December 1 @ 19:30 - 23:00

📕 Kom naar de boek launch ter gelegenheid van het verschijnen van het boek ‘Turned on’ van sexy verhalenplatform Rouze. In ‘Turned on’ zijn de mooiste en spannendste verhalen van Rouze gebundeld. Ook komen experts aan het woord over seksuele fantasieën, verlangens en dromen. Pre-order jouw exemplaar nu!

🥂 Neem een drankje en luister naar het gesprek dat Eva de Visser (founder Rouze) houdt met seksuoloog Elise van Alderen (auteur van het boek Wellust).

🎙️ Of grijp je kans als acteur: in onze speciaal ingerichte ruimte kun je met onze professionele opnameapparatuur je eigen sexiness een stem geven. Misschien word je wel ontdekt!

♣️ Voor de echte waaghalzen: laat jouw erotische kaarten leggen door onze in-house tarotist. Beperkt plekken beschikbaar.

🪩 Laat je na afloop tijdens de (silent) disco helemaal gaan!

Over het boek:

Opgewonden, geil, in the mood zijn… we weten wat het betekent. Maar we weten niet altijd hoe we er komen. Ook al zijn er nu meer manieren dan ooit om lust op te wekken – online staat het er vol mee – deze pornosnacks zijn niet altijd even bevredigend. Als het om seksuele opwinding gaat, heeft onderzoek uitgewezen dat zelf fantaseren en nadenken over wat jíj lekker vindt je seksleven een ultieme boost geeft.

In ‘Turned on’ zijn de mooiste en spannendste verhalen van het sexy verhalenplatform Rouze gebundeld. Ook komen experts aan het woord over seksuele fantasieën, verlangens en dromen. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een prikkelende oefening. ‘Turned on’ is het ultieme handboek voor iedereen die diens seksuele fantasieën meer ruimte wil geven.

Bestel je ticket via de volgende link!

Pre-order jouw exemplaar nu!

Venue

Equals
Raamgracht 6
Amsterdam, 1011KK Nederland
+ Google Map