STAP oud

Equals co-learning is opgezet voor de ZZP-er die zich persoonlijk wil ontwikkelen en hierbij haar eigen bedrijf direct wil verbeteren. Je zal tijdens de opleiding dan ook samenwerken met andere ZZP-ers die aan hun bedrijf werken en hiermee kennis / ervaring(en) kunnen delen. Dit is ook het doel van Co-learning; je werkt samen aan je eigen bedrijf, presenteert de verworven kennis aan andere ZZP-ers en zal feedback ontvangen op je implementatie, om zo samen ieders bedrijfsvoering sterker te maken.

Met de Equals community leer je, ontmoet je en verbeter je bedrijf zodat jij nog succesvoller kan zijn.

Het stap-budget is een persoonlijk ontwikkelbudget van 1000€ per persoon, die werknemers of ZZP’ers kunnen inzetten voor hun persoonlijke ontwikkeling. STAP staat voor STimulans Arbeidsmarkt Positie en dit doe je als ZZP’er door te investeren in jezelf en daarmee direct in je eigen onderneming.

Equals co-learning biedt hierin een op maat gemaakte opleiding voor jouw als ZZP’er om alles uit het STAP-budget te halen. Zo kun jij je focussen op de aspecten van jezelf en je onderneming die verdere betering behoeven.

Wat krijg je terug voor de inzet van het STAP-budget:

Met equals co-learning krijg jij de ondersteuning om zelf te groeien in de kennisgebieden Marketing, SEO, SEA, Social Media Marketing, E-commerce, Effectief mailen met Mailchimp, Shopify, WordPress, Salesforce en meer! Hierbij kies je de courses die voor jou van belang zijn.

Wat kan het STAP-budget voor jou als ZZP-er betekenen?

Wanneer kun je het STAP-Budget aanvragen?

Je kan het STAP-budget op vijf verschillende momenten in 2022 aanvragen:

  • 1 Maart
  • 1 Mei
  • 1 Juli
  • 1 September
  • 1 November

Mag ik het STAP-Budget aanvragen?

Je kan het STAP-budget aanvragen:

  • Als ZZP’er, geregistreerd bij de Kamer van Koophandel.
  • Je bent een inwoner van de EU of een partner van iemand uit de EU.
  • Je hebt een inkomen in Nederland gehad voor ten minste 6 maanden sinds maart 2020 (dit heeft te maken met de verzekeringen die je hebt genoten, waarmee bovenstaande getoetst wordt).
  • Je bent tussen de 18 en 67 jaar oud.

Hoe kun je een STAP-budget aanvragen?

Je kan het STAP-budget aanvragen door je aan te melden voor Equals co-learning middels een registratieformulier.

Met het ontvangen STAP-aanmeldingsbewijs, deze vraag je aan bij Equals, log je in met je DigiD en vraag je jouw STAP-budget aan.

Wordt het STAP-budget niet toegekend?

Houd er rekening mee dat Equals co-learning geen invloed heeft op het wel of niet toekennen van het STAP-Budget. Wordt het budget niet toegekend en wil je daardoor niet starten bij Equals Co-learning, dan annuleren we je inschrijving kosteloos.

Overzicht van de te volgen vakken

Marketing

Met het behalen van dit marketing (deel)certificaat leg je de basis voor je online marketing. Je krijgt meer inzicht in de grondslagen van marketing, marketing voor je website, SEO en SEA.

  alle levels
  10 uur
  eigen tempo & live
  engels
  kosteloos

E-commerce

Dit E-commerce (deel)certificaat zorgt ervoor dat de door jou te voeren e-commerce strategie een succes wordt. Binnen dit onderdeel onderzoek je jouw doelgroep (persona) en zorg je voor de juiste strategie om juist deze (doel)groep te bereiken.

alle levels
10 uur
eigen tempo & live
engels
kosteloos

Efficiency

Door het behalen van het efficiency certificaat, zorg je ervoor dat je beter met je tijd omgaat door structuur in prioriteiten en je inbox aan te brengen. Door deze structuur kom je beter (en sneller) tot de kern, waarmee je werkzaamheden beter beheersbaar worden.

alle levels
10 uur
eigen tempo & live
engels
kosteloos

Mailchimp

Met behulp van Mailchimp stel je makkelijk en snel campagnes/mailings op naar de juiste doelgroep binnen je klantenbestand. Met de Mailchimp certificering ben jij bekwaam om de juiste boodschap via de juiste weg bij jouw doelgroep te laten belanden en het succes van deze boodschap te meten.

alle levels
10 uur
eigen tempo & live
engels
kosteloos

Social Media

Social Media is niet meer weg te denken uit een zakelijke strategie. Met het Social Media certificaat zorg je voor de juiste strategie. Je bepaald je doelgroep, welk kanaal je voor welke doelgroep gebruikt en een duidelijke strategie in taal / toon voor al je posts en reacties.

alle levels
10 uur
eigen tempo & live
engels
kosteloos

Shopify

De Shopify sprint zorgt ervoor dat jij snel, gemakkelijke en met het juiste doel een webshop op kan zetten. Dit kan zijn om je bestaande kanalen te versterken, maar het gebruik van shopify kan ook een verbetering of versimpeling zijn van je huidige webshop.

alle levels
10 uur
eigen tempo & live
engels
kosteloos

Cybersecurity

De cybersecurity certificering zorgt ervoor dat jij jezelf als ZZP’er beschermd tegen krachten die van invloed kunnen zijn op jouw bedrijfsvoering. Je leert je gegevens beschermen, je zorgt ervoor dat je netwerken veilig zijn en ten slotte zorg je ervoor dat jouw werkzaamheden altijd door kunnen gaan.

alle levels
10 uur
eigen tempo & live
engels
kosteloos

Boekhouden

Het certificaat in boekhouden komt precies op het juiste moment; net voor je jaarlijkse belastingaangifte. In dit certificaat leer je de juiste processen om al je aangiftes te doen, maar er komt ook naar voren hoe je dit als ZZP’er het beste kan doen.

alle levels
10 uur
eigen tempo & live
engels
kosteloos

Privacy

De privacy certificering zorgt ervoor dat je begrijpt met welke datastromen jij als ZZP’er te maken hebt en hoe je deze, volgens AVG-wetgeving, kan managen en beschermen. Zo kom je nooit voor vervelende verrassingen te staan.

alle levels
10 uur
eigen tempo & live
engels
kosteloos

WordPress

Met de wordpress certificering begrijp jij welke content je het beste op je website kan vermelden en hoe je dit het beste zelf kan doen.

alle levels
10 uur
eigen tempo & live
engels
kosteloos